Afhalen, Verzenden & Retourneren

AFHALEN & VERZENDEN

THUIS BEZORGEN DOOR DHL


DHL bezorgt de bestelling op het opgegeven adres. De levering duurt 1-2 werkdagen. 

De bezorgkosten bedragen binnen Nederland € 4,50 per bestelling.
Als het orderbedrag hoger is dan € 50,00, bezorgt OOTD Fashion uw bestelling GRATIS!

De bezorgkosten voor België bedragen € 6,95 per bestelling.
Als het orderbedrag hoger is dan € 75,00, bezorgt OOTD Fashion uw bestelling GRATIS!

De bezorgkosten voor Duitsland bedragen € 6,95 per bestelling.
Als het orderbedrag hoger is dan € 75,00, bezorgt OOTD Fashion uw bestelling GRATIS!

U ontvangt een Track & Trace code waarmee u het pakket kunt volgen.
Let op: Het is niet mogelijk een bestelling te laten bezorgen op een postbus- of antwoordnummer.

AFHALEN BIJ EEN DHL SERVICEPUNT

Wilt u niet thuisblijven voor de bezorging van uw pakket, kies dan voor afhalen van uw pakket bij een DHL Servicepunt. . U ontvangt een Track & Trace code waarmee u op www.tracktrace.nl het verzendtraject van het pakket kunt volgen. Let op! Bestellingen die niet binnen 7 dagen zijn opgehaald, worden retour afzender gestuurd.

De bezorgkosten bedragen binnen Nederland € 4,50 per bestelling. 
Als het orderbedrag hoger is dan € 50,00-, bezorgt OOTD Fashion uw bestelling GRATIS!

Uw pakket blijft ca 7 dagen beschikbaar op de afhaallocatie.
Indien u het pakket niet tijdig ophaalt, zullen de kosten voor de terugzending aan OOTD Fashion bij u in mindering gebracht worden op het terug te storten orderbedrag.

 

AFHALEN BIJ OOTD Fashion IN BLADEL

U kunt er ook voor kiezen uw bestelling zelf af te halen in een van de filialen van Nummer Zestien in Bladel. In dat geval worden er uiteraard geen bezorgkosten in rekening gebracht. Tijdens de bestelprocedure kunt u voor deze mogelijkheid kiezen. Zodra uw bestelling voor u klaar ligt, ontvangt u een e-mailbericht. 

 

RETOURKOSTEN

Als u pakje niet naar wens is, dan kunt u deze retour sturen. 

Ons voornemen is dat u tevreden bent met uw aankoop van OOTD Fashion. Maar mocht een artikel onverwacht niet aan uw verwachtingen voldoen, is er iets verkeerd gegaan met de bezorging of heeft u een probleem? Neem dan direct contact met ons op. We helpen u graag en staan voor u klaar om het probleem zo snel mogelijk op te lossen!

 

BESTELLING 14 DAGEN OP ZICHT

Vanaf het moment dat de bestelling bij u bezorgd is, heeft u de artikelen 14 dagen op zicht. Binnen deze termijn mag u de artikelen bekijken en/of passen voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het artikel wenst te behouden, tenzij anders vermeld.
Let op: Houdt u aan de voorwaarden die gelden voor het retourneren van artikelen, zoals hieronder vermeld. 

 

RETOURNEREN VAN ARTIKELEN

Indien u niet tevreden bent over het ontvangen artikel, mag u dat binnen 14 dagen aan ons retour zenden. Dat geldt ook voor alle afgeprijsde artikelen.
Zodra wij het retour artikel met pakbon in goede staat hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag binnen enkele werkdagen aan u terugstorten.

OOTD Fashion
Sniederslaan 16
5531 EL Bladel

Het is uiteraard ook toegestaan om het te artikel direct te retourneren in een van de filialen van Nummer Zestien. In dat geval heeft u uiteraard geen verzendkosten en krijgt u direct uw geld terug. 

 

VOORWAARDEN VOOR RETOURNEREN VAN ARTIKELEN

Een artikel dat retour gezonden wordt, moet voldoen aan de onderstaande voorwaarden:
• Het artikel dient inclusief pakbon binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling aan OOTD Fashion retour te worden gezonden.
• Het artikel dient ongedragen en onbeschadigd te zijn.
• Het artikel dient te zijn voorzien van de aangehechte prijskaart en label(s).
• Het artikel dient deugdelijk te zijn verpakt.
• De retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn.

Let op: alle retourzendingen die niet aan deze voorwaarden voldoen, worden niet geaccepteerd door Nummer Zestien!

 

RETOURNEREN VAN BESCHADIGDE OF INCOMPLETE ARTIKELEN

Ondanks de hoge kwaliteit van de artikelen die OOTD Fashion in het assortiment heeft opgenomen, kan het voorkomen dat u een artikel ontvangt dat beschadigd of incompleet is.
In dat geval vragen wij u zo spoedig mogelijk telefonisch of per e-mail contact op te nemen met de Nummer Zestien klantenservice, zodat wij een passende oplossing kunnen aanbieden.

OPMERKING:

Ruilen voor een andere maat of artikel is helaas niet mogelijk. U plaatst een nieuwe bestelling voor het gewenste artikel en krijgt het aankoopbedrag terug voor het artikel dat u aan ons retourneert.

 

HERROEPEN VAN UW BESTELLING:

U heeft het recht om uw bestelling, binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling, in zijn geheel te herroepen/annuleren. U kunt uw bestelling herroepen middels het herroepingsformulier of per e-mail gericht aan klantenservice@nummerzestien.eu. U dient de gehele bestelling met retourbon binnen 14 dagen na de mededeling van herroeping te retourneren aan het op de retourbon vermelde adres. De kosten van de retourzending zijn in dit geval voor eigen rekening.
Na retour ontvangst van de bestelling, ontvangt u een bevestiging en zullen wij het volledige orderbedrag binnen 14 dagen na retour ontvangst restitueren.
Zie ook artikel 8 van de algemene voorwaarden.

 

GARANTIE

Ons voornemen is dat u tevreden bent met uw aankoop bij OOTD Fashion. Maar voldoet het artikel onverwacht niet aan uw verwachtingen of heeft u een probleem? Neem dan direct contact met ons op.

U heeft wettelijke garantie op de aangekochte kleding en accessoires. Als de kwaliteit van het ontvangen artikel niet (meer) aan uw verwachtingen voldoet, mag u uw klacht melden bij OOTD Fashion per E-mail of telefoon (klantenservice@nummerzestien.eu of 0497-360088). We helpen u graag en staan voor u klaar om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Let wel: Indien het kledingstuk niet volgens de wasvoorschriften in het kledingstuk is gewassen, als u zelf heeft geprobeerd een gebrek te herstellen of de gebruiksaanwijzing of instructies niet heeft opgevolgd, vervalt de garantie.

Gratis verzending

Gratis verzending vanaf €50. Afhalen is uiteraard altijd gratis!

Veilig betalen

Betaal veilig met iDEAL, Bancontact, VISA en meer!

Bezoek OOTD Fashion

Bezoek ook onze fysieke winkel in Bladel!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice via 0497 360 088